Intakegesprek

Dit gesprek is ervoor bedoeld om samen de hulpvraag te bespreken. Voorafgaand wordt er een intakeformulier ingevuld door ouders, tijdens het gesprek wordt dit formulier besproken en kunnen ouders een en ander toelichten. Ik luister naar jullie wensen en zal vervolgens mijn ideeën met jullie delen.

€ 77,- per uur

Sessie

Wanneer het voor alle partijen goed voelt om te beginnen plannen we een eerste sessie. Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. Het aantal sessies wordt van te voren niet vastgelegd, omdat ieder kind anders is, net als iedere hulpvraag.

€ 72,-

Eindevaluatie

Tijdens de eindevaluatie bespreken we jullie ervaringen en mijn bevindingen tijdens het coachingstraject.

€ 67,-

Oudergesprekken (op aanvraag)

Wil je toch nog even een keer extra samen sparren of tips over de hulpvraag van je kind, dan is dat mogelijk. We plannen dan een oudergesprek in zonder het kind.

€ 77,- per uur

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Vergoedingen

Helaas zijn er maar weinig zorgverzekeraars die kindercoaching vergoeden. Onderaan deze pagina staat de AGB-code van Anouk Coaching vermeldt. Dit is de code die jouw zorgverzekeraar nodig heeft voor het bepalen van de declaratie. 
Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan kun je de kosten van de coaching bij de belastingaangifte opvoeren als buitengewone uitgaven voor ziektekosten.

Betaling

Na afloop wordt de afspraak gefactureerd. De factuur dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te worden.

Annuleren van een afspraak

Een afspraak dien je uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen. Indien later dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.